Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Posadka Zupančič Ložnar po Opatiji
Posadka Zupančič Ložnar po Opatiji
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
07.05.2019 10:14

Za ekipo Zupančič Ložnar člana Ak Plamtex Sporta je že druga letošnja dirka, ki sta jo odpeljala v vozilu BMW M3.

Artur Švarc

Posadka se je na dirko v sosednjo Hrvaško odpravila po uspešnem nastopu v Avstrijskem Lavanttalu, ki se je odvijal 5. in 6. aprila. V Avstriji sta v Mitropa MRCM pokalu osvojila 1. mesto in se tako na dirko v Opatijo odpravila, kot vodilna v skupnem seštevku v MRCM točkovanju. 

Kljub nekaj tehničnim težavam jima je tudi na rallyu v Opatiji uspelo osvojiti maksimalno število točk in se tako še bolj utrditi na vodilnem mestu. Kakšni so občutki po dirki in trenutnemu stanju?

" Zelo sem vesel, da smo lahko sestavili tako zgodbo, ki jo trenutno pišemo z ekipo. Vem, da se imamo še veliko za naučiti. Za mene je letos veliko novega. Nov način dirkanja s tem mislim na celotno sezono, nov sovoznik... In rally je šport v katerem je pomembna celota in nam gre trenutno vse po planu.Tudi servisna ekipa deluje odlično in upam, da se bo tak trend nadaljeval še naprej." 
 
Kakšni pa so plani za naprej?
 
"Rad bi napredoval in napreduješ lahko samo iz dirke v dirko. Za letos je plan sistemsko tekmovanje Mitropa, ki mi z izborom dirk zelo ustreza. Za naprej pa, tako kot sem že prej povedal, gradimo zgodbo in gremo korak za korakom," je povedal Matjaž Zupančič.
 
Naslednja dirka za člana ekipa AK Plamtex Sport je domači 34. rally Velenje.
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija