Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Uspešen vikend za posadko Zupančič - Ložnar
Po rallyju Velenje
Uspešen vikend za posadko Zupančič - Ložnar
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
29.05.2019 10:30

Za posadko v avtomobilu znamke BMW M3 Zupančič - Ložnar (člana kluba AK Plamtex sport), je še en odličen rally.

Artur Švarc
Tokrat sta se podala na domač rally v Velenje, ki je štel tako za mednarodni pokal Mitropa, kot tudi za SLO državno prvenstvo.
Vajena dežja sta se tokrat prvič preizkusila v suhih razmerah, ki sta jih enkratno izkoristila. Že od samega začetka rallyja sta držala visok ritem. Pridobljeno prednost pa sta uspela zadržati tudi po vožnji z izpraznjeno pnevmatiko na najhitrejši hitrostni preizkušnji. Ker se je smola držala tudi konkurence, sta se v zadnji krog hitrostnih preizkušenj odpravila z lepo prednostjo, ki sta jo brez večjih težav obdržala do cilja.
Končni izkupiček dirke je bilo osvojeno maksimalno število točk v SLO DP - 1. mesto v diviziji 3. Posadka tako pridno nabira točke v mednarodnem pokalu Mitropa, saj sta Zupančič in Ložnar stala na najvišji stopnički na vseh dirkah do sedaj.
 
Matjaž Zupančič:
"Zelo sem vesel, da se naše trdo delo obrestuje. Ekipa na čelu z Blažem in Gašperjem je odlično pripravila dirkalnik, ki je celoten rally odpeljal brez tehničnih težav, z Enejem pa sva se lahko osredotočila samo na dirkanje. Zahvala gre tudi številnim navijačem in sponzorjem. V prihodnje nadaljujemo s potjo, ki smo si jo začrtali."
Naslednji rally bo za posadko Zupančič - Ložnar spet nekje v tujini.
Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija