Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Stankovič z Osello PA21 EVO
Pred sezono
Stankovič z Osello PA21 EVO
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
27.03.2023 11:02

Vladimir Stankovič bo v letošnji sezoni tekmoval z vrhunskim dirkalnikom Osella PA21 EVO v razredu špotnih prototipov.

Uredništvo Prokarting Racing

Izkušeni slovenski dirkač Vladimir Stankovič se bo v sezoni 2023 potegoval za točke slovenskega in avstrijskega državneva prvenstva za volanom športnega prototipa Osella PA21 EVO

Ta vrhunski dirkalnik, ki ga poganja dvolitrski motor z nekaj več kot 300 konji, ima izvrsten potencial in v moštvu T-2 Prokarting Racing verjamejo, da je v rokah Stankoviča zmožen dosegati vrhunske rezultate.

Moja nova Osella je izjemen dirkalnik, prava specijalka za gorske dirke. Težak je le nekaj več kot 500 kilogramov, še posebej pa ga odlikuje zelo dobra aerodinamika, ki skupaj z dobrim mehanskim oprejemom zagotavlja izvrstne vozne lastnosti,” je povedal Stankovič.

Kljub temu, da imam kar nekaj izkušenj s športnimi prototipi in tudi z Osellami, je pred celotnim moštvom vrsta novih izzivov, ki se jih zelo veselim. Čaka nas učna sezona in privajanje na specifike novega dirkalnika, vseeno pa sem prepričan, da se bom že v letošnji sezoni potegoval za najvišja mesta na posameznih dirkah,” je zaključil Vladimir Stankovič.

T-2 Prokarting Racing že 1. aprila čaka prva preizkušnja - na dirkališču v Brnu bo potekala uvodna dirka avstrijskega gorskega prvenstva, zadnji aprilski vikend pa je na sporedu prva dirka evropskega prvenstva v Avstrisjkem Rechbergu. Slovenska premiera novega bolida bo 25. junija na Gorjancih.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija