Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Dolga sobota v Ilirski Bistrici
GHD Ilirska Bistrica 2023 - Sobota
Dolga sobota v Ilirski Bistrici
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
03.09.2023 02:14

Po več letih so danes v Bistrici skoraj uspeli izpeljati tudi 3. trening v celoti.

Andrej Vrh Andrej Vrh

Zapletlo se je tik pred nastopom formul, ko je Grudnikov Clio izpustil olje po progi. Ob neupoštevanju rumenih zastav je kasneje sledila še nesreča v cilju, kar je avtomatično pomenilo dolgotrajno čiščenje proge in konec treningov.

V slovenskem prvenstvu se nam jutri obeta res prava borba za zmago. Grudnika in Bubniča sicer čaka neprespana noč zaradi okvar na treningih. Čuden je postavil najhitrejši čas, Grudnik je dobro desetinko zadaj, Bubnič in Dovjak pa kako sekundo. Med formulami je bil najhitrejši Merli, tesno zadaj pa mu sledijo čeh Trnka in novinca v Ilirski Bistrici belgijec Corentin Starck in španec Joseba Iraola Lanzagorta.

Naš Stankovič je postavil dvanajsti čas. Najhitrelša med avtomobilisti pa Bratschi z Lancerjem in Schagerl z Golfom. Rezultati treningov in pa tudi vreme nam obetajo pravo dirkaško nedeljo. Jutri je start prve tekmovalne vožnje ob 8:00 uri. Predsednica nas bo verjetno obiskala med otvoritvijo dirke.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija