Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Slo. novice   |   Po PRK v Logatcu
Andrej Mrak nekoliko razočaran
Dirke v Logatcu se je udeležil tudi Andrej Mrak z Yugom, ki je že na jutranjih kvalifikacijah spoznal, da bo z avtomobilom pripravljenim za rally, le težko konkurenčen tekmovalcem, ki so svoje konjičke pripravili posebej za nastop na logaški stezi.
PR
22. april 2008 | 15:01:18

Kljub temu, se je Idrijc iz jutranjih kvalifikacij prebil v finalno dirko, kjer je v prvem dvoboju najprej izločil Primoža Bevka. Andrej je v drugem krogu tekmovanja naletel na kasnejšega (zaradi protesta še vedno neuradnega) zmagovalca Grega Kravosa, ki je bil premočan nasprotnik. Mrak je tako dirko zaključil na skupnem 6. mestu v Yugo pokalu ( pred njim sta bila sicer še dva tekmovalca, ki pa nista prijavljena v YP ) in 15. mestu v divizji I.

Andrej je po dirki povedal: »Na nedeljski dirki sem zelo užival v vožnjah pred številno publiko in v lepem vremenu. Navkljub temu, da pred dirko nisem pričakoval vidnejših rezultatov, sem z doseženim nekoliko nezadovoljen. Premalo izkušenj iz takih prireditev je botrovalo temu, da avtomobila nismo pravilno pripravili. Avto je imel značilnosti dirkalnika za rally, za PRK pa bi se bolje izkazalo podvozje za krožne in gorske dirke. Za naslednji PRK se bomo poskušali pripraviti drugače in upam, da bom rezultat vidno izboljšal.«

Naslednja dirka bo za Mraka rally Saturnus, katerega se bo med 8. in 11. majem, udeležil skupaj s sovoznikom Davidom Vončino.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija