Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Slo. novice   |   Grande Punto Cup
Sestanek za voznike!
Ekipa LEMA racing vabi vse zainterisirane voznike za nastopanje na dirkah Grande Punto Cup-a, da se udeležijo jutrišnjega sestanka v Podgorju pri Kamniku.
Uredništvo
22. december 2010 | 11:28:05

Domžalska ekipa je že oktobra na logaškem Blagomix racing parku uspešno predstavila prvega Grande Punta z 1,4-litrskim pogonskim agregatom. Po prvih testih na italijanskih dirkališčih se je avtomobil izkazal za dobrega naslednika pokalnega Fiat Seicenta, saj je dobro vodljiv, zanesljiv in hiter.

Zaradi precejšnega zanimanja za pokal, se je Miro Marinšek odločil, da skliče sestanek. Predstavljene bodo možnosti tekmovanja z Grande Puntom, informativne cene za najem ter prvi že potrjeni vozniki. Avtomobil je pripravljen za tekmovanja na krožno- in gorsko-hitrostnih dirkah ter za PRK.

Sestanek bo jutri, 23.12.2010 ob 19. uri v poslovni stavbi podjetja Metal Profil, ki se nahaja v Podgorju pri Kamniku poleg poslopja Fructala. Za več informacij je dosegljiv Miro Marinšek na telefonski številki 041 415 477.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija