Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Na rally Nova Gorica rekordnih 97 posadk
Organizatorji 5. Petrol relija v Novi Gorici so za svojo letošnjo prireditev, ki bo potekala v petek in soboto, dobili kar 97 prijav. Številka 1 bo pripadla Claudiu De Ceccu s Peugeotom 208 R5. Na štartu tudi vsi najboljši aktivni slovenski vozniki relija.
Uredništvo
7. september 2016 | 11:16:06

Organizatorji relija iz vrst AMD Gorica odštevajo zadnje dni pred peto izvedbo svojega relija, ki je letos po zaslugi Petrola dobil tudi generalnega pokrovitelja. Tako kot lani se nam odlična dirka obeta tudi v petek in soboto, ko bo na sporedu devet hitrostnih preizkušenj v skupni dolžini 100 kilometrov. Organizatorji so namreč dobili kar 97 prijav, kar je za današnje čase zagotovo odlična številka. Visoko število prijavljenih kaže na ugled relija tako doma kot v tujini, prav tako pa tudi na njegov status, saj šteje tako za pokala Mitropa kot tudi pokal Alpe Adria.

Na reli se letos spet vrača nekdanji zmagovalec Claudio De Cecco s peugeotom 208 R5, ki je bil s tem dirkalnikom v Novi Gorici najhitrejši predlani, pred tem pa je reli dvakrat dobil tudi s Fordom focusom WRC. De Ceccu na seznamu prijavljenih sledita Madžar Krisztian Hideg (Mitsubishi Lancer EVO9) in Aleks Humar (Renault Clio R3T), vodilni v skupnem seštevku slovenskega državnega prvenstva.

“Zelo smo zadovoljni z odzivom voznikov na naš reli. Imena s seznama prijavljenih posadk so kakovostna in relativno izenačena. To obeta napeto in zanimivo dirko, zato si želimo tudi kar največjega števila gledalcev,” je povedal Renato Hvala iz organizacijskega odbora relija.

Pero7.9.2016 12:06:02
Pohvale organizatorju,veliko prijav in atraktivnih posadk,mislim pa da vseeno so favoriti naši rejlisti poleg Dececca,nekaj hitrih je sumljivih,ker so ponavadi samo prijavljeni Szilagyi,Hideg,...Mayer z R5 ni konkurenčen
Rok7.9.2016 14:33:31
Tudi Logar je umaknil prijavo,škoda.Na začetku leta veliko reklame po medijih za novo ustanovljeni Skiro Pirelli Rally Team,potem pa nesreča na reliju Ajdovščina,od tega je že več kot 3 mesece,nimaš kej ni denarja ni muzike......
Štajerc7.9.2016 16:36:26
Prvic grem v Gorico. Kakšen je cilj prve sobotne? Vsec so mi bolj hitri odseki, senca, zastonj pir, po moznosti striperke med odmorom in lahka prebujanja iz sanj!!! :) kakorkoli prosim za namig v soboto...
EST7.9.2016 18:00:51
Sobota. HP MORSKO, ciljna ravnina v kraju Bate, 150m od glavne ceste, zavita. večkrat pridejo po nazaj skozi cilj. V ciljni ravnini pa šotor z mrzlo pijačo in muziko. Striperke pa zvečer, po dirki, na tem istem mestu.... morda... :-)
Štajerc7.9.2016 18:08:55
EST - tenx, pridemo torej tja, dam za pir! :)

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1998-2018 Avtomanija