Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Naslov prvaka centralno evropske cone za Turka in Nartnikovo
Na športnem regionalnem kongresu mednarodne avtomobilistične zveze FIA v Bratislavi so v prijetnem vzdušju na gala prireditvi podelili pokale najboljšim v letošnji sezoni prvenstva centralno evropske cone.
Uredništvo Peugeot
12. december 2016 | 9:16:11

Za osvojen naslov prvaka v rallyju med dirkalniki na sprednji pogon sta pokale prejela Rok Turk in Martina Nartnik, ki sta z dirkalnikom Peugeot 208 R2 ekipe OPV Racing Cars osvojila 1. mesto. Za uspešno sezono in osvojen naslov prvaka jima je čestital tudi predsednik mednarodne avtomobilistične zveze FIA, Jean Todt, obenem pa je Martina prejela tudi pokal za 3. mesto v skupni razvrstitvi rallyja med ženskami.

Podelitev na Slovaškem je bila še pika na i več kot uspešni sezoni tako v centralno evropski coni kot tudi v državnem prvenstvu, kjer sta Rok in Martina navduševala gledalce na hitrostnih preizkušnjah in osvajala najvišja mesta na zmagovalnih odrih. Vse osvojene lovorike so le še dodatna spodbuda pri kovanju načrtov pred naslednjo sezono, v kateri izzivov tako za Roka kot za celotno ekipo ne bo manjkalo.

mm12.12.2016 11:21:09
Čestitke obema! Res, da je imel prevoženih km več kot naslednjih 5 skupaj (recimo), a mene kot gledalca to sploh ne zanima. Važno je, da me je z vožnjami navduševal!
suzuku14.12.2016 11:24:17
Ja, čestitke obema, veselo in optimistično v naslednjo sezono. Gasaaa...

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija