Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Tretje zaporedne stopničke za Denisa Mrevljeta
156 kilometrov hitrostnih preizkušenj v hrvaški Istria sta minuli vikend uspešno premagala Denis Mrevlje in Rok Gomizelj na petem letošnjem rallyju za državno prvenstvo, ki je štel tudi za mednarodni FIA evropski rally pokal.
Uredništvo
5. oktober 2017 | 10:01:41

Na Croatia rallyju sta ponovila odlično vožnjo z domačega rallyja v Novi Gorici in se že tretjič zapored zavihtela na zmagovalne stopničke z osvojenim 3. mestom v diviziji 2.

“Za nami je še en odličen rally z rezultatom, kot smo si ga želeli! Po previdnejšem začetku v petek sva z Rokom v soboto napadla in s hitrimi časi napredovala po mestih navzgor." se je tudi 5. mesta v skupni razvrstitvi slovenskega državnega prvenstva veselil Denis, Rok pa je prejel tudi pokal za 1. mesto med sovozniki do 21. leta. "Imela sva tudi nekaj sreče, ko sva na drugi sobotni hitrostni preizkušnji pri kar visoki hitrosti v 4. prestavi oplazila drevo, a se je vse dobro izšlo." 

V cilju rallyja v Poreču sta se tako lahko Denis in Rok skupaj s člani AMD Gorica ter ekipo OPV Racing Cars, ki skrbi za njun dirkalnik Peugeot 208 R2, veselila novega odličnega rezultata, ki je tudi odlična popotnica pred letošnjim zadnjim rallyjem za državno prvenstvo, ki bo na sporedu konec oktobra v Idriji.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1998-2018 Avtomanija