Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
OPV Šport do trojnega naslova državnih prvakov na rallyju v Idriji
Odličen zaključek sezone in odprte odločitve vse do zadnje hitrostne preizkušnje smo lahko spremljali na zadnjem rallyju letošnjega državnega prvenstva.
Uredništvo
3. november 2017 | 10:23:06

78 kilometrov zahtevnih hitrostnih preizkušenj nad Idrijo, čez Čekovnik in v Zadlogu je čakalo posadke OPV Športa, preden so lahko pritisnile piko na koncu sezone. In zaključek je bil fantastičen!

Rok Turk in Blanka Kacin sta s Peugeotom 208 T16 razreda R5 in z novo zmago, letošnjo že četrto na šestih nastopih, osvojila naslov državnih prvakov skupne razvrstitve v rallyju. Premiernega naslova sta se skupaj z ekipo veselila na cilju v domači Idriji, prav tako pa sta se po 2. mestu na rallyju naslova državnih prvakov v diviziji 1 veselila Simon Mlinar in Nina Velkavrh Gorenc z Volkswagen Polom. Odličen uspeh v diviziji 1 sta z visokima uvrstitvama na rallyju Idrija dopolnila še preostali dve posadki OPV Športa - Jure Jereb in Boštjan Vidmar sta prav tako v Volkswagen Polu osvojila tretje mesto, četrto pa Andrej Čuk in Nastja Jurca z Renault Cliom.

Z odličnimi moštvenim rezultati skozi celotno sezono so člani OPV Športa poleg dveh posameznih naslovov, v skupni razvrstitvi in divizij 1, osvojili še naslov državnih prvakov v rallyju med društvi. Letošnja sezone je bila vsekakor najboljša sezona za klub iz Lučin do sedaj, saj so njihovi vozniki dosegli naslove državnih prvakov v vseh točkovanjih v katerih so nastopali in osvojili trojni naslov državnih prvakov za OPV Šport v sezoni 2017! 

maček3.11.2017 12:44:39
Baje Idrija ne bo štela za točke prvenstva, ker je bil Popit kot gledalec na Vojskem :)
4.11.2017 20:30:48
kaj je bilo pa v čedadu ghd, kdo je zakuhal incident?
.7.11.2017 19:11:43
Eden izmed tekmovalcev Slo DP ni smel nastopiti zaradi nekih italijanskih pravil, potem se je vmešala naša zveza in odpovedala dirko za DP.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1998-2018 Avtomanija