Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Tretje mesto Denisa Mrevljeta na zaključku sezone v Idriji
Tudi zadnji letošnji rally za državno prvenstvo je bil za posadko AMD Gorica uspešen, saj sta Denis Mrevlje in sovoznik Rok Gomizelj s hitrimi časi na hitrostnih preizkušnjah pokazala, da se lahko že v premierni sezoni v diviziji 2 borita za najvišja mesta.
Uredništvo
3. november 2017 | 10:30:45
Že od uvodne hitrostne preizkušnje sta bila na 2. mestu in tudi nedeljski del rallyja nadaljevala v istem ritmu. A na hitrostni preizkušnji v Zadlogu se jima je na enem izmed zavojev pripetila napaka, s katero sta izgubila kar nekaj dragocenih sekund, ki pa jih na tako kratkem rallyju ni bilo več mogoče pridobiti nazaj. Navkljub zdrsu na 3. mesto, ki ga je Denis obdržal vse do cilja, z Rokom nista popuščala in še naprej s Peugeotom 208 R2 ekipe OPV Racing Cars nizala odlične čase na preostalih hitrostnih preizkušnjah.
 
V cilju sta tako poleg odličnega rezultata v diviziji 2 dosegla tudi 6. mesto v skupni razvrstitvi rallyja, ubranitve naslova državnega prvaka med sovozniki do 21. let pa se je z novo zmago v tej razvrstitvi razveselil Rok. Po zadnji preizkušnji letošnjega  državnega prvenstva je na cilju rallyja Idrija svoje vtise strnil Denis: "Veseli me, da smo ponovno dokazali, da smo hitri, kar kaže tudi končni rezultat letošnje sezone. Predvsem me veseli dejstvo, da smo svojo hitrost uspeli pokazati že prvem letu nastopanja v diviziji 2, v katerem smo si nabrali veliko novih izkušenj in se naučili marsikaj novega."
 
Letošnja debitantska sezona v diviziji 2 z novim dirkalnikom je bila za Denisa in Roka uspešna, saj sta se na šestih nastopih vedno, ko sta uspešno prišla do cilja in jima ju ni zagodla tehnika, uvrstila na stopničke. Poleg treh tretjih mest sta na domačem rallyju v Novi Gorici dosegla odlično drugo mesto, ter tako na koncu osvojila skupno 3. mesto v razvrstitvi divizije 2 državnega prvenstva Slovenije v rallyju.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1998-2018 Avtomanija