Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Slo. novice   |   EP GHD
Stankovič 2. v Rechbergu
Prve letošnje stopničke za Vladimirja Stankoviča v evropskem prvenstvu. Stankovič je dirko v avstrijskem Rechbergu končal na 2. mestu v svojem razredu ter bil najhitrejši med slovenskimi dirkači. Dobri obeti za nadaljevanje sezone.
Uredništvo
24. april 2018 | 9:33:20

Dirka v avstrijskem Rechbergu je znova gostila vso evropsko gorsko hitrostno elito, ki se je potegovala za točke v evropskem, avstrijskem in slovenskem prvenstvu. Vrhunski dirkaški spektakel na avstrijskem štajerskem je, v prekrasnem vremenu, spremljalo več kot 40.000 gledalcev ob progi!

Za Vladimirja Stankoviča in moštvo T-2 Formula 3 Team je bil nastop v Rechbergu prva letošnja priložnost za spoznavanje z novim bolidom:

“Z doseženim rezultatom v Rechbergu sem precej zadovoljen. Novi dirkalnik je pokazal, da ima izvrsten potencial kar sem potrdil z drugim mestom v svojem tekmovalnem razredu ter z najhitrejšimi časi v razvrstitivi slovenskega prvenstva. Ta rezultat je še posebej zgovoren ker sem ga dosegel kljub napačnim nastavitvam prestavnega razmerja v menjalniku. Seveda, pri iskanju optimalnih nastavitev dirkalnika smo šele na začetku poti in pričakujem, da bodo tudi rezultati boljši iz dirke v dirko. Vsekakor pa si želim, da bo obdobje privajanja na nov dirkalnik čim krajše in da bom do prvega nastopa v Sloveniji, ki bo 17. Junija na Gorjancih,pripravljen." 

Tekmovalna sezona moštva T-2 Formula 3 Team se bo nadaljevala že 8. maja z dirko slovenskega državnega prvenstva na hrvaškem Sljemenu. 

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija