Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Slo. novice   |   Prvi odziv
Nesreča in napoved hitrega povratka
Ekipo Unikatoy racing je ajdovski rally zaključila z zvito pločevino. Po tesnem boju za najvišja mesta v diviziji 2 sta Grega Premrl in Vili Ošlaj na sedmi hitrostni preizkušnji doživela težjo nesrečo, ki utegne nekoliko spremeniti načrte za nadaljevanje sezone. Preverite video.
Uredništvo
24. april 2018 | 9:54:43

Do nesreče sta Premrl in Ošlaj držala mesta med prvo trojico uvrščenih posadk v diviziji 2 slovenskega državnega prvenstva. Šesto hitrostno preizkušnjo, prvo izvedbo legendarnih Žabelj, sta zaključila na drugem mestu. Nato je prišla sedma hitrostna preizkušnja (HP Erzelj 1). Premrl je na delu, kjer cesta zavije prek hitrostnih ovir izgubil nadzor nad dirkalnikom in končal na strehi. 

"Žal se nama z Vilijem tokrat ni izšlo za dober rezultat, čeprav sva si ga močno želela. Z njim bi bilo nadaljevanje sezone nekoliko lažje, zdaj pa bo potrebno še toliko bolj garati. Nesreče so žal del našega športa in k sreči sva tokrat oba ostala cela. Zelo sem hvaležen sotekmovalcem, ki so se zaustavili na kraju nesreče, da bi nama nudili pomoč. Pokazali so izjemno športnost, četudi so s tem pod vprašaj spravili svoj rezultat na reliju," je po prihodu v servisno cono dejal Grega Premrl.

 Zdaj za ekipo Unikatoy Racinga sledi podroben pregled škode na dirkalniku, ki je že po prvih ocenah dokaj obsežna. Kljub temu člani seveda ne mečejo puške v koruzo in obljubljajo nadaljevanje sezone v nezmanjšanem tempu.

Slovensko državno prvenstvo se nadaljuje 25. in 26. maja v Velenju, medtem ko naslednja preizkušnja za ekipo Unikatoy Racinga prihaja že čez 14 dni na reliju v Opatiji.

Posted by GregaPremrl

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija