Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Prva dirka, prve stopničke
Z relijem Vipavska dolina se je začelo novo državno prvenstvo in po nekaj letih pavze od skupnega nastopanja, je na njem nastopila tudi posadka Tim Novak-Uroš Ocvirk z Opel Adamom R2.
Uredništvo Uroš Modlic
24. april 2018 | 9:59:45

Prvič sta se tudi zapodila na deset hitrostnih preizkušenj, ki so bile skupaj dolge skoraj 90 kilometrov in se pomerila s preostalimi 72 posadkami iz Slovenije in številnih drugih držav kot so Italija, Avstrija, Hrvaška, Madžarska in Nemčija. 

Tretje mesto v diviziji, šesto mesto v državnem prvenstvu in deveto skupno med posadkami, ki so uspešno zaključili 8. reli Vipavska dolina, je Tim Novak komentiral takole: “Zelo sem zadovoljen, saj avto dela odlično. Z Urošem sva se po dveh letih ponovno usedla skupaj v avto in sva rabila nekaj časa, da se ogrejeva. Vidi se, da ostali dobro poznajo brzince, midva pa sva jih vozila prvič. Na začetku nisem vedel kaj naj pričakujem. Lahko bi bila druga ali peta, konkurenca je bila huda in do zadnjega trenutka se ni čisto vedelo, kako si bomo razdelili mesta v skupini.” In kaj Uroš pravi, kako se je bilo ponovno peljati s Timom? “Super, zadovoljen! Malo sem svojo rjo danes počistil. “, je dejal in se ob tem nasmehnil.“

Naslednji reli se bo odvijal v Velenju in sicer 25.-26. maja, kjer bosta Tim in Uroš z Opel Adamom R2 ponovno napadla v boju za stopničke.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija