Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Slo. novice   |   GHD Ilirska Bistrica
Najbolj znana slovenska dirka z novo atrakcijo
Proga na Šembije, ki letos ne bo gostila dirke za EP, ima nov, ne najbolj posrečen vložek.
Artur Švarc Andrej Vrh
4. junij 2020 | 0:03:24

Na mestu, malo za štartom, je zdaj nov velik rondo, ki se navezuje na cesto pri bencinski črpalki na drugi strani polja. Ta velik in zakrit rondo bi znal močno popestriti (beri: pokvariti) dirko. Če so od štarta dirkači vozili na polno do šikane, bo zdaj to nemogoče, saj bo treba skozi rondo voziti precej počasneje, prav tako pa je na notranji strani dvignjen z robnikom, na delu pa visi navzven.

Dirka v Ilirski Bistrici bo na sporedu zadnji vikend avgusta.

rocketracer4.6.2020 1:05:05
Pomojem zna biti to pozitivna sprememba, nekaj novega, atraktivnega, bolj tehnično zahtevna proga. Ni vse v hitrosti.
x4.6.2020 12:26:38
Dirka NAJ BI BILA zadnji vikend avgusta. Vse je še zelo pod vprašajem... Glede krožišča pa ne vidim problema, bo pač namesto šikane...
Gregor5.6.2020 14:20:43
Kolikor mi je znano, bo vhod v križišče po nasprotnem voznem pasu, nato bo smer po pravi strani križišča in izhod bo spet po nasprotnem levem voznem pasu. Ravno zaradi tega nagiba, da ne bo hitrost tolikšna čez križišče, da nebi prišlo do kakšnih nezgod.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija