Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Slo. novice   |   GHD Ilirska Bistrica
Brez gledalcev, a vendarle
Pred vrati je že 26. izvedba GHD v Ilirski Bistrici. Tokrat se nam obeta najbolj nenavadna izvedba doslej. Po svetu namreč še vedno lomasti zloglasni kitajski batman virus.
Andrej Vrh
29. avgust 2020 | 15:52:00

Zaradi prepovedi potovanj tujih državljanov v Slovenijo so se morali dirki žal odpovedati hrvaški in češki vozniki ter marsikateri drugi znanec bistriške dirke. Večina italijanskih voznikov pa bo isti vikend raje vozila domače prvenstvo. Kljub vsem oviram je organizator dobil 101 prijavo. Prvi dirkači pa tudi že prispeli v Ilirsko Bistrico.

Manjše število prijav v primerjavi s preteklimi leti je organizatorja prisililo tudi v spremembo urnika tekmovanja. Letos bo kot v starih časih, verifikacija in tehnični pregled v soboto, v nedeljo v dopoldanskem času pa dva treninga, popoldne po uradni otvoritvi pa še dve tekmovalni vožnji.

Bodo pa tokrat boksi žal ostali zaprti za javnost. Kar pa še najbolj boli, je omejitev NIJZja na 500 gledalcev, kar pomeni, da bo na 5-kilometrskem odseku do Šembij 1 gledalec na 10 metrov.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija