Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Red Bull novi WRC promotor
Ker je WRC trenutno brez promocijske firme, odkar je šel CSI v stečaj, se ugiba o naslednikih. Neuradno je že potrjen Red Bull.
Artur Švarc
9. avgust 2012 | 8:21:26

Prejšnji promotor North One Sport je ostal brez pogodbe, ker je matično podjetje CSI v stečaju, FIA pa je potem dobila tri ponudbe, eno iz Južnoafriške republike, drugo je dal Eurosport, tretji kandidat pa je Red Bull. FIA je vse vpletene že obvestila med rallyjem po Finskem, zdaj čakamo le še na uradno napoved. 

Citroenov šef Yves Matton, ki ga prav tako sponzorira Red Bull, meni, da je ta poteza dobra za šport: "Mislim da bo Red Bull Media House dobra star, a to ne gre mešati z našim sponzorjem. Ko se oni česa lotijo, se tega lotijo resno in ne izkoriščajo le za promocijo imena. Če so se odločili investirati v WRC, je to zato, ker iz tega želijo narediti posel, drugače ne bi niti poskušali."

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija