Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
V ponedeljek podpis pogodbe med Ogierjem in M-Sportom?
Po tistem, ko je VW napovedal umik iz svetovnega prvenstva v rallyju, se je začel lov na aktualnega svetovnega prvaka Sebastiena Ogierja.
Predrag Bonifatović
11. november 2016 | 9:38:59

Najprej so se javili pri Citroenu, da so pripravljeni se z njim pogovarjati, a se je kmalu zatem javil še šef M-Sporta Malcom Wilson in povedal, da ima edino on pravi avto za svetovnega prvaka. In kot vse kaže se bo Ogier vsaj za eno leto preselil k angleškemu moštvu, kar naj bi bilo jasno v ponedeljek, ko naj bi objavili podpis pogodbe. Koliko denarja je Wilson ponudill Ogierju za zdaj še ni znano, je pa znano, da bo Francoz od Volkswagna deležen še plače za celotno prihodnjo sezono in dodatno bogato kompenzacijo zaradi nenadne odločitve koncerna. Ogier bo tako prihodnjo sezono vozil skupaj z Ottom Tanakom.

Izidor 11.11.2016 12:31:15
To bi bilo še najboljš za bolj zanimivo prvenstvo
Dež11.11.2016 17:10:18
Če si kdo zasluži naslov svetovnega prvaka, je to Malcom Wilson, za ves trud in prispevek k popularnosti rallyja. Imel je neverjetno smolo, Loeb po imenu, sicer bi bil Ford v zadnjem desetletju že večkrat prvak. Bo pa moral biti novi WRC dirkalnik BP, sicer ne bo nič, ker je konkurenca izjemna.
Tonko13.11.2016 9:52:14
To bi bilo pa zelo dobro za M-Sport in WRC.M-Sport si zasluži takšnega "pilota" v moštvu pa še kakšnega sponzorja bo prinesel s seboj,kateri bo pomagal pri razvoju dirkalnika.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija