Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
WRC novice   |   WRC
Ogier je Fordov
M-Sport je danes predstavil letošnjo zasedbo, v njej je pričakovano svetovni prvak.
Predrag Bonifatović
12. december 2016 | 21:55:16

Sebastien Ogier je danes z Malcolmom Wilsonom dosegel dogovor in tako ostaja v WRC, potem ko se je nenadoma poslovil VW. Ogier je novo Fiesto že preizkusil konec novembra, s testi pa bo začel že konec tega tedna na Švedskem.

»Letos bo veliko novih stvari, a se jih veselim,« je povedal Ogier. »Tu je nova generacija dirkalnikov in nova ekipa, zanimivo bo.«

»Ko sem pred nekaj meseci sedel na motošportnem forumu v okviru velškega rallyja, sem rekel, kako bi bilo lepo z njim nekoč sodelovati, nisem vedel, da bo to tako hitro, a zdaj sem tu. Veselim se sodelovanja z M-Sportom in računam za boj za obranitev naslova.«

Malcolm Wilson se je za Ogierjem začel ozirati tisti hip, ko je VW napovedal odhod.

»Letos bomo imeli eno najboljših zasedb v zadnjih letih in lepo bo potovati v Monte Carlo s številko 1 na vratih Fieste,« je povedal Wilson.

»Verjamem, da nam je uspel izjemen avto in da smo v najboljši možni poziciji pred novo dobo.«

Ogierju bo v ekipi delal družbo Ott Tanak.

TWINTURBO13.12.2016 7:55:39
Jaz jim še lahko dam en stari veliki luster od babice, da ga zmontirajo na streho, da ga bo ziher še bolj dol tišalo. Zdaj pa res pretiravajo z temi letalskimi krili in ni več niti malo lepo.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 2017 Avtomanija