Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
Ogier na izhodnih vratih pri M-Sportu
Vse kaže, da bo moral večkratni svetovni prvak Sebastien Ogier poiskati novega delodajalca.
Uredništvo Facebook
11. oktober 2017 | 10:44:48

Čeprav je na dobri poti, da osvoji nov naslov svetovnega prvaka, z M-Sportovo Ford Fiesto, pa Malcom Wilson pravi, da zanj preprosto nima denarja. 

»Enostavno ne upam tvegati, da bi z denarjem za Ogierja v naslednji sezoni ogrozil obstoj svojega podjetja, saj v vsem tem času na moja vrata ni potrkal nihče z velikim sponzorskim vložkom, še manj zanimanja je s strani tovarn, v obliki konstruktorske podpore,« v nedavnem intervjuju priznava šef M-Sporta.

Za Ogierja so se ponovno ogreli tudi pri Citroen Sportu, pogovore z njim pa so bojda opravili tudi pri Hyundaiju. Ogier je že pred zadnjim rallyjem povedal, da ta pink-ponk poteka precej počasi, saj je vse odvisno od velikih proizvajalcev, kjer pa se odločitve ne sprejemajo tako zelo hitro kot v rallyju.

.11.10.2017 16:05:34
A se mu gre samo za denar....
moje mnenje je da se ogeru ne gre za denar sam hoča imeti dobr avto in nič drugega! če ford izgubi ogieja potem mislim da nikoli več nebo jo dosegli v rallyu! 11.10.2017 23:27:22
Dež12.10.2017 19:47:40
Da vsako leto voziš za drugega proizvajalca zagotovo ni dobro. Je pa v Ogierjevem primeru verjetno glavni krivec Citroen, ki nujno potrebuje dobrega voznika. Meeke je sicer hiter a nezanesljiv, Breen ni čista špica, da o Lefebru ne govorim. In ker so Francozi finančno bistveno močnejši od Wilsona, za katerim ne stoji tovarna, gledamo to sago.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1998-2018 Avtomanija