Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
WRC novice   |   WRC Turčija
Drama v Turčiji
V samo dveh brzincih je na vrh spet prišel Mikkelsen, Neuville je odstopil, Ogier pa je četrti.
Uredništvo
15. september 2018 | 13:16:35

Kaj se je dogajalo? Na prvi današnji preizkušnji je vodilni Neuville polomil vzmetenje in za vodilnega v prvenstvu je bilo zgodbe konec, čeprav je skušal popraviti poškodbo na sprednjem levem kolesu, je moral priznati premoč tehniki. Hkrati je povedal, da ni zadel ničesar, da se je amortizer preprosto razletel.

Za njim je Ogier dobil preizkušnjo z 22 sekundami prednosti in povedel za 25 sekund pred Mikkelsenom, a je tudi Francoza čakalo enako presenečenje malo pred koncem brzinca,  v cilj je pripeljal z opletajočim sprednjim kolesom. Priložnost, da izdatno nadoknadi 23 točk zaostanka v prvenstvu za Neuvillom je tako že splavala po vodi. Ogier je s pomočjo Evansa in Solberga uspel sanirati poškodbo vpetja, vendar je v kontrolo prišel prepozno in dobil še minuto kazni.

Tako po SS10 vodi Mikkelsen, več kot pol minute pred dvema Toyotama, Tanakom in Latvalo, četrti je kot rečeno Ogier s 46 sekundami zaostanka.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1998-2018 Avtomanija