Na naši spletni strani Avtomanija.com uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Nadaljuj...
WRC novice   |   WRC Monte Carlo - Sobota
Evans v vodstvu pred zadnjim dnem
Vodilne tri na prvem letošnjem loči le 6,4 sekunde in jutri se obeta izjemen zaključni boj za zmago.
Peter Pirkovič
25. januar 2020 | 23:09:00

Evans je začel popoldanski del 4,8 sekunde pred Ogierjem, potem ko je Francoza prehitel na dopoldanskem delu, a je Ogier potem dobil drugo popoldansko preizkušnjo točno za 4,8 sekunde in v zaključek dneva sta šli obe Toyoti poravnani.

Čisto na koncu se je po napaki Evansa zdelo, da bo prepustil vodstvo Ogierju, a je Francoz, ki je vozil za njim, v zadnjem odseku na ledu izgubil 9,5 sekunde in Evans bo imel pred nedeljo 4,9 sekunde prednosti. Neuville je odlično odpeljal popoldanski del in zadnjo preizkušnjo dobil 4,6 sekunde pred Evansom, kar je pomenilo, da za njim zaostaja le še 6,4 sekunde.

Loeb na četrtem mestu zaostaja že skoraj dve minuti in pol in izgublja tudi proti Lappiju za njim, Finec je s Fiesto za legendarnim voznikom le še 14 sekund. Šesti Rovanpera s tretjo Toyoto je eksperimentiral z mehkimi gumami in izgubil precej časa in za Lappijem zdaj zaostaja že 49 sekund. Kacuta na sedmem mestu zaključuje tovarniško zasedbo s četrto Toyoto.

O Avtomaniji

Kontakt z nami

Podportali

© Copyright 1999-2019 Avtomanija