Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s katerimi izboljšujemo vašo uporabniško izkušnjo in vam zagotavljamo ustrezne vsebine in oglaševanje. Z nadaljno uporabo naše spletne strani se s tem strinjate.

Razumem...
Rovanpera popoldne odgovoril Tanaku
WRC Hrvaška – 2. dan popoldne
Rovanpera popoldne odgovoril Tanaku
Sledi nam na
  
Deli zgodbo na
23.04.2022 21:19

Čeprav je dopoldne izgubil kar minuto proti Tanaku zaradi predrte gume, je Rovanpera za zadnji dan popoldne uspel ustvariti občutnejšo prednost.

Artur Švarc

Tanak se je Rovanperi približal na tri sekunde, na zadnji preizkušnji (predzadnjo so zaradi megle odpovedali), pa je Rovanpera dobil še sedmo preizkušnjo na letošnjem hrvaškem rallyju in tako prednost pred nedeljo znaša 20 sekund.

Tanak je postal glavni nasprotnik Rovanpere, potem ko je Neuville padel na četrto mesto s kaznijo minute zaradi divjanja v prometu. Tretje mesto pred zadnjim dnem zaseda Craig Breen, ki pa ima pred Belgijcem le še 4,9 sekunde prednosti, zjutraj je ta  znašala že 28,8 sekunde.

Peti je dan končal Evans, potem ko je Solberg dopoldne zletel s ceste in odstopil, šesti pa je kot zadnja Rally1 posadka z vsemi preizkušnjami Kacuta s Toyoto.

Prvič je danes popoldne nad suho cesto posijalo tudi sonce. Rally se končuje jutri dopoldne s štirimi preizkušnjami.

Naša dva sta na 29. oziroma 30. mestu, Novak in Ocvirk zaostajata točno 25 minut, Peljjhan in Čar pa 27 minut in 38 sekund.

Za dodajanje komentarjev morate biti prijavljeni.
© Copyright 1999-2022 Avtomanija